De nieuwe oogst begint in augustus. Omdat we alleen aardappelen gebruiken die we zelf geteeld hebben, gebruiken we verschillende rassen voor onze chips.

De chips varieert in smaak tijdens de seizoenen. Aardappelen immers ook. Bij nieuwe aardappelen is de schil veel dunner. Hierdoor is de smaak anders, frisser, droger, knappiger. In de loop van het seizoen verandert de smaak langzaam. De schil wordt dikker en de chips gaat voller en rijper smaken.

Industriematige chips smaakt het hele jaar door hetzelfde, dit kan alleen door de oorspronkelijke smaak van de aardappel grotendeels weg te halen. Daardoor is het nodig de chips weer op smaak te brengen met smaakstoffen. De enige toevoeging die wij toepassen, is een beetje zeezout en natuurlijke kruiden.

Door gebruik te maken van onze website, geeft u ons toestemming cookies te gebruiken. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten